zaterdag 18 juni 2005

Museum in oprichting

Het begint er nu langzaam aan echt van te komen: het virtuele BB museum. De lelijke pagina die er stond sinds ik de domeinnaam had, heb ik vervangen door een nieuwe in de vormgeving van de uiteindelijke site. Er zullen nog allerlei details wijzigen maar ik ben er wel tevreden mee. Komende weken staan in het teken van de invulling van de basis-onderdelen en het zoeken van auteurs voor verschillende deel-onderwerpen.
Verder zal het een rustig weekeind worden voor deze blog en de site. Ik zit momenteel in Zwolle, waar het waarschijnlijk al net zo warm is als elders en de verlokkingen van zon, eten en koud bier of een wit wijntje sterker zijn dan de verleidingen die de computer biedt. Paula ligt in de zon (die durft & kan er goed tegen) en de hond ligt aan mijn voeten. Het leven is goed vandaag.
Lezend: Harry G.M. Prick: Een andere Boudewijn Buch. Een bijzonder goed op schrift gestelde geschiedenis en een must voor alle BB-fans! Vandaag en morgen ook een aantal interessante BB-veilingen op eBay die aflopen, dus zo nu en dan zal ik toch even online zijn om te bieden. Maar geniet u vooral rustig van het mooie weer, en laat die computer lekker uit!

1 opmerking:

Unknown zei

De site ziet er veelbelovend uit, Martin! Als ik op de een of andere manier van dienst kan zijn...