zondag 5 juni 2005

Groter huis gezocht

Daar liggen ze dan, de boeken van Büch. In stapels en in dozen. En geen idee waar ik ze moet laten. Vrije ruimte in boekenkasten heb ik niet meer. Plaats voor nieuwe kasten langs de wanden: uitgesloten. Extra planken boven bestaande kasten en deuren: al bezet. En zo zit ik vandaag met mijn handen in het haar. Leuk dat ik het heb, heel bijzonder vooral, maar help, waar moet ik er mee naar toe?
Ik heb al wel besloten de kavels administratief intact te laten, dat wil zeggen dat ik ze in de database invoer onder het kavelnummer. Zo kan, als de boeken verspreid mochten raken in de bibliotheek, altijd vastgesteld worden dat een bepaald boek uit de Bibliotheca Didina Et Pinguina komt. Met tijd komt raad.

5 opmerkingen:

Unknown zei

Gefeliciteerd met je aanwinsten!
Zelf heb ik ook eindelijk bevestiging dat ik één kavel heb gewonnen. Alhoewel ik dat pas geloof als ik echt de factuur in mijn brievenbus aantref...

boekengek zei

Welk kavel is jouw geluk geworden? Ik ben natuurlijk uitermate nieuwsgierig!!

Anoniem zei

Wat leuk dit te lezen zeg. Ik zit momenteel op een studentenkamertje, dus weet ik goed wat ruimtegebrek is. Ik heb net een boekenkast gekocht (meteen na de veiling) en eigenlijk is die al weer vol. Er zal waarschijnlijk nooit een einde komen aan dat ruimtegebrek!

Unknown zei

Kavel 2284, een partijtje boeken van en over Jan Hanlo, een van mijn andere favoriete auteurs.
Verder vandaag via Louis Schouten nog een boekje besteld.

En wat dat ruimtegebrek betreft: praaaat me d'r niet van!

Unknown zei

Als update op mijn eerdere opmerking kan ik zeggen dat ik "lotje" 2284 vandaag (eindelijk) heb ontvangen!

Meer daarover vanavond of morgen op mijn eigen weblog:
http://www.weirdomusic.com/blogger.htm