vrijdag 23 december 2005

Niets te lezen met kerst?

Omdat ik bang was met kerst niets te lezen te hebben, heb ik bij het Kruidvat de 10-delige cassette van Charles Dickens gekocht. Wil je ook alle grote romans van deze 19e-eeuwer lezen of vind je het wel mooi staan in je boekenkast, ren dan snel naar het Kruidvat en koop 'm zelf, voor slechts 44,95 euro.


Zo zorgt deze winkelketen er niet alleen voor dat je van buiten mooi bent, maar ook geestelijk niets te kort te komt. Mooi hè?

5 opmerkingen:

Unknown zei

Je zult inderdaad snel moeten zijn, want in de meeste grote steden zijn deze set al uitverkocht te zijn.
Persoonlijk zou ik trouwens liever de filosofie-box van een tijdje geleden kopen. Deze was ook in een mum van tijd uitverkocht, maar inmiddels is er een herdruk verschenen.

Unknown zei

tikfoutje: SCHIJNT deze set al uitverkocht te zijn.

Anoniem zei

M: Ik ben lichtelijk bevangen door je Dickens stukje. Ik heb voor je gezocht op internet (snel als ik ben) voor de (lees DÉ) biografie van Charles Dickens, door Peter Ackroyd. Ik heb dat boek een keer geleend bij de Openbare Bibliotheek, en wilde me daarna op Dickens storten, onder andere omdat ik een verhaal over Engeland wilde schrijven, wat er niet van gekomen is. Ik was zeer gefascineerd door dat boek en dus het uiteindelijke trieste leven van deze grootse schrijver. Verder dan een Nederlandse vertaling uit het jaar nul van een van zijn werken, en dan vooral gekocht om de Art Nouveau achtige omslag, bij de Slegte, ben ik niet gekomen. Maar daarnet, op zoek voor jou dus...

Geachte heer/mevrouw,
Uw heeft zojuist op www.boekenverkoper.nl de volgende bestelling gedaan.

Titel:Dickens.
Auteur: Ackroyd, Peter.
Prijs: 15.00

De verkoper van dit boek JOOT neemt contact met u op voor de verdere afhandeling.


Ja, dat is dus géén geld voor dit fantastische boek, dat ik je dus van harte kan aanbevelen. Nieuw bij bol.com zoeken bleek al net zo onmogelijk als online in de catalogus van de Openbare Bibliotheek. Henk

Anoniem zei

Exemplaren in Centrale bibliotheek (Oudegracht, Utrecht):

2e etage Engels 853.6 - Dickens ACKR

De status van dit exemplaar Beschikbaar 1 Beschikbaar

en bij bol.com alleen een nieuwe in het Engels voor € 28,80, valt ook nog mee, maar alleen paperback. Henk

boekengek zei

@ weirdo & allen: Ik heb 'mijn' Dickens besteld via de website van het Kruidvat die perfect werkt: vrijdag de 16e besteld, donderdag de 22e afgeleverd. Verzendkosten zijn slechts 1,95. En om compleet te zijn: de cassette kost 44,99 en niet 44,95.

@ asjeffe/Henk; grappig dat je hier zo mee bezig bent (geweest), dat wist ik niet. Ik ga het boek van Ackroyd ook zoeken & aanschaffen. Het enige dat wat afschrikt, zijn die 1256 pagina's ofzo die het boek telt.