donderdag 12 februari 2009

Ronald Reagan

Hoe kostbaar en moeilijk het is om een persoonlijk door Ronald Reagan gesigneerd boek aan te schaffen heb ik al eerder gemeld.

Maar vandaag, op de 79ste geboortedag van mijn moeder (overleden 1999) en de 200ste geboortedag van Charles Darwin (overleden 1882), heb ik een door Ronald Reagan gesigneerd boek gekocht op eBay voor een zeer goede prijs. Ik heb vooraf bij PSA/DNA die de authenticiteit van handtekeningen onderzoekt, om een echtheidscheck verzocht. En die viel positief uit, vandaar.Nu koop ik niks meer tot het lente is, promise. Ik wil gewoon bij 20 graden in de tuin zitten met een boek. Bij voorkeur met een nieuwe vrouw/vriendin. Duim voor mij!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zie de lol van gesigneerde exemplaren absoluut. Liefst persoonlijk laten signeren, dan is er meer dan alleen de krabbel, er zit een verhaal aan vast.

Van sommige schrijvers zou ik het zeker ook kopen. Maar waarom Ronald Reagan nou zo bijzonder is, kan ik me niet voorstellen...

Anoniem zei

In de tuin zitten kan ook super genieten zijn zonder vrouw/vriendin hoor. Geluk moet je uit jezelf halen!

Wanneer je een gesigneerd boek van Obama hebt, toon je het dan ook hier?

boekengek zei

@ Gerbie: in tegenstelling tot andere recente presidenten van de VS heeft Reagan nooit aan signeersessies gedaan. Zijn handschrift en handtekening zijn dus erg zeldzaam. De officiële Reagan Foundation (http://www.reaganfoundation.org/store/prod-An_American_Life__The_Autobiography_by_Ronald_Reagan-645.aspx) verkoopt het boek dat ik gisteren kocht voor $4000, en dat is gesigneerd op een bookplate. Mijn boek heeft een persoonlijke opdracht voor iemand en is IN het boek gesigneerd. Vandaar....

@ Gerda: helemaal mee eens. Ik zal lieve voor mezelf zijn. En het Obama boek komt morgen binnen, dus ik hoop zondag op de website.

Anoniem zei

Ik wil even zeggen dat ik met veel plezier je blog lees.

Maar waarom zou je je inhouden? Een geweldig boek blijft niet altijd op je wachten tot de lente ;-)

Robert Koopman zei

Niets meer kopen tot de lente?

Daar geloven wij, trouwe lezers, natuurlijk helemaal niet van!

OK, je kan de toch aangekochte aanwinsten natuurlijk verzwijgen op je blog maar dat lukt niet....