zondag 21 augustus 2005

Museum > Kreta > Mijn lief

Ik voel me heel vereerd met de reacties die mijn website heeft opgeroepen. Op de eerste dag kwamen er zo'n 20 bijdragen binnen: correcties, scans van boeken en interessante feitjes. Ik dacht dat ik even rust zou hebben, maar het begint nu pas echt. Geen probleem, ik zal naar mijn beste kunnen de website van Het Museum uitbouwen tot iets moois.
Lezers van deze blog wil ik nog even wijzen op de interessante blog van bibliofilos, een hostess die in het Westen van Kreta is gestationeerd en erg leuke stukken schrijft. Alhoewel Griekenland deel uitmaakt van het Verenigde Europa en we er met de Euro kunnen betalen, is het toch wel een groot verschil of je daar woont of hier, als je boekengek bent. En dan bedoel ik dat het niet makkelijk is om op Kreta iets lezenswaardigs in de Nederlandse of Engelse taal te verkrijgen. Lees er alles over op haar blog.
De foto bij deze bijdrage is van P. -- zonder haar toestemming gepubliceerd moet ik zeggen, maar het is mijn liefje. Omdat ze zo knap is dacht ik dat ze er moeilijk bezwaar tegen kon maken... Bovendien wil ik P. op deze plaats nogmaals danken voor het geduld en begrip van de afgelopen maanden dat ik zo veel met Boudewijn bezig ben geweest. Waarvan akte!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

P, een stralende foto! H.

Bibliofilos zei

Mijnheer boekengek, ik krijg het schaamrood door de complimenten. Je hebt mijn avond gemaakt! En dat kon ik eigenlijk wel een beetje gebruiken aangezien ik een klein beetje in de kreukels lig na een val van het paard. Ok, dat is maar de halve waarheid (ik schaam mij voor de werkelijke reden).Ik viel van het paard VOORDAT ik er daadwerkelijk opzat. Afijn, geeft me des te meer tijd om de komende dagen te lezen en stukjes te verzinnen voor mijn Blog. Nogmaals bedankt

Unknown zei

Hihi, waar zouden we zijn zonder onze respectievelijke lieven :-)

Overigens ben ik sinds vandaag ook fan van het log van Bibliofilos!
(Over stralende foto's gesproken...)