dinsdag 30 augustus 2005

Druk! Sneak Preview

De werkzaamheden aan de Büch Museum Site nemen al mijn (zeer beperkte) vrije tijd in beslag. Alleen al de talloze mails die ik elke dag krijg en waar ik op moet reageren is een uitermate tijdrovende taak. Laat staan dat ik nog toe kom aan reageren op de blogs die hier gelinkt staan en die ik om de paar dagen lees. Zo verdient Bibliofilos nog een u-i-t-g-e-b-r-e-i-d-e reactie want ze schrijft zo mooi & waar.
Voor de kijkers naar BB heb ik een sneak preview naar een nog niet gelinkte pagina; daar kan je zien hoe de beknopte biografie van BB er uit zal komen te zien. Ik ben benieuwd naar reacties.

10 opmerkingen:

Bibliofilos zei

Ik val stil en dat gebeurt niet vaak.Dank je.

Unknown zei

Tja Martin, waarom zou het jou anders vergaan dan mij wat drukte met je site betreft :-)

Mooi trouwens, die beknopte biografie! Daar gaan nog heel wat uurtjes inzitten zo te zien.

boekengek zei

:-))

Bibliofilos zei

"Boudewijn, 2 jaar oud, wordt door het blad Eva verkozen tot mooiste baby van Zuid-Holland". Interessant weetje. Ik ben momenteel een Büch-Boek aan het lezen en ondanks bezoek aan Teylers tentoonstelling ben ik geen doorgewinterde Buchiaan. Door je site (en de blogs van jou, Rick en de Boekensneuper) gaat het echter wel kriebelen....

Unknown zei

Pas maar op Bibliofilos, als je eenmaal aan Büch verslingerd raakt, is er geen weg meer terug...

Bibliofilos zei

Ik geloof het graag, maar ik heb al zo ontzettend veel versnipperde interesses waardoor geen enkele mijn gehele aandacht krijgt, dussehh dat kan echt niet! Gevaarlijk, deze sites.

boekengek zei

Zeg, D. (Bibliofilos), zijn er dan helemaal geen toeristen meer in Xania die nog van een Jeep-safari moeten worden voorzien, dat je zoveel internet-tijd hebt? ;-))
Welk boek van BB was je ook weer aan het lezen? Ik lees nu Weerzien, dat is wel een eye-opener!

Anoniem zei

Flooding Stops Presses and Broadcasts, So Journalists Turn to the Web
With their offices and presses flooded, news media outlets in New Orleans mostly abandoned ... A morning update on the Web site said The Times-Picayune was evacuating its building in New Orleans and that staff members were heading for Houma, a bayou town about 60 miles to the west.
Good blog ! I'm definitely going to bookmark you!

I have a cancun vacation home site/blog. It pretty much covers cancun vacation home related stuff.

Come and check it out if you get time :-) Tom

Bibliofilos zei

Ik ben overgegaan op "Steeds verder weg" en die heb ik bijna uit. Erg vermakelijk. Qua werk heb ik een vrij onregelmatig schema, soms werk je in de ochtend, soms in de avond, maar ik moet eerlijk bekennen dat het deze zomer niet echt geweldig loopt qua toerisme. Eigenlijk loopt het jaar na jaar terug en zelfs wanneer de Grieken zelf zeggen, nu KAN het gewoon niet verder bergafwaarts, gaat het toch verder omlaag. En dat is erg jammer, want het is hier prachtig...

Rick zei

Erg leuk gedaan. Zeker met de citaten erbij. Zo krijg je de feiten en meteen de blik van Boudewijn erbij. Ook erg leuk dat je de nieuwsfeiten van het jaar erbij zet. Leuk om te zien wat er nog meer gebeurde in dat jaar, wat meteen een historisch perspectrief eraan geeft. Goed werk!

Bibliofilos, binnenkort volgen nog meer blogs over de woningen van Boudewijn Büch. Je bent gewaarschuwd...

ps. mooie foto's ;-)