dinsdag 8 augustus 2006

Yep ik leef nog

Wat voel ik me schuldig: te weten dat mijn blog door veel mensen regelmatig wordt aangeklikt en dan ik, die maar niks nieuws schrijft. Voor velen is het nu vakantie maar helaas voor mij niet: ik ben druk bezig met al het gedoe rondom het verhuizen en de financiële afwikkeling van de hypotheek. Ik wou er maar niet over uitweiden, maar de ABN AMRO is als hypotheekverstrekker beslist geen aanbevolen partner. Ik zou er zo langzamerhand een roman over kunnen schrijven, maar gelukkig heeft Franz Kafka dat al gedaan. Dit alles houdt me zo veel bezig dat ik er niet toe kom om weer eens wat boekigs te doen hiero.
Terwijl er genoeg gebeurt: de boeken stromen binnen, vooral uit de bibliotheek van Boudy Büch. Het komt wel weer goed, maar ff geduld dus....

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Vooral niet schuldig voelen! Ik klik inderdaad regelmatig op je blog, maar ik weet ook uit ervaring (8x verhuisd tot nu toe) hoe slopend verhuizen is. Wees er vast op voorbereid, zo het kwaad al niet heeft toegeslagen, dat het lezen ook moeizaam zal gaan: je hoofd staat er gewoon niet naar. Ook (of misschien pas) als de verhuizing achter de rug is.Dan ontstaat er een soort aftermoving-moeheid.
Maar natuurlijk wel doorgaan met boeken verzamelen ;-)

Bibliofilos zei

We wachten geduldig! Succes met de verhuizing!

Anoniem zei

Ook ik kijk elke dag of er iets nieuws staat maar ik begrijp ook dat dit niet kan.

Unknown zei

Het is overal in blogland wat rustiger op dit moment, dus je hoeft je niet te schamen :-)