donderdag 13 juli 2006

Leuke en Nuttige Linken

Eten met poweten Vier maandenoud pas, maar nu al erg leuke en goed gevulde blog/site voor poëzie-liefhebers (en eters)

Behoud van boeken en papier; tips

Boeken repareren, uitgebreide site

Nog een tip: bol.com heeft op het ogenblik een actie waarbij 50 pockets voor 5 euro per stuk te koop zijn (in plaats van 7,50 of meer; er zitten juweeltjes tussen!) Leuk voor je komende vakantie!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dank voor de bol.com-link.
Gesorteerd op Best Verkocht bovenaan (wat mij betreft met stip). Over mededogen (waar ik het laatst over had): "De Dalai Lama laat in Open je hart zien hoe destructieve en impulsieve emoties een obstakel vormen voor het vinden van geluk. Aan de hand van concrete voorbeelden uit zijn leven, meditaties en oefeningen toont hij hoe je negatieve gevoelens kunt temperen. Door zijn hart te openen kan een doelloze en rusteloze ziel veranderen in een gedisciplineerde en gelukkige geest." 5 Euri maar.

Henk

Unknown zei

Niks actie van Bol: die pockets kosten op dit moment in iedere boekhandel in Nederland maar 5 Euro!

Wet op de Vaste Boekenprijs, weet u nog wel? :-)

boekengek zei

@ asjeffe: ik heb Dalai Lama besteld, bedankt!

& weirdo: Helaas wel die vaste boekenprijs. Overal zijn en worden vaste prijzen afgeschaft, zelfs verplicht in Europees verband, maar in NL wordt de vaste boekenprijs gehandhaafd. Ik denk dat een marge van -20 tot +20% op een adviesprijs veel gezonder is voor de hele boekenbranche. Consumenten kunnen dan kiezen op basis van service, kwaliteit en prijs en dat is anno 2006 een heel vanzelfsprekend gegeven. ;-)